Göm menyn

Nyheter om nytt Ladok på LiU

Välkommen till nyhetssidan om Ladok. Här samlar vi det senaste kring projektet Nytt Ladok på LiU för att du så snabbt som möjligt ska få koll på läget.

Senaste nytt

Nätverk.

Antagning och etablering av forskarstudenter sköts centralt

Delar av processen för antagning och etablering till forskarutbildningen har centraliserats under en interimslösning. Hur den processen ser ut kan du läsa mer om här.

Ladok-tårta.

Ladok har öppnat!

Den 12 decemeber öppnade nya Ladok på LiU, och det firades med tårta och bubbel.
– Jag är så stolt över vad vi gjort tillsammans och jag är glad att jag fick vara en del av det, sa Ylva Aspenberg, projektledare för "Nytt ladok på LiU".

Robert Ericsson undertecknar beslutet om att godkänna produktionssättningen av nya Ladok på LiU.

Nya Ladok är nu produktionssatt på LiU

I torsdags skrevs beslutet om att godkänna produktionssättningen av nya Ladok på Linköpings universitet. Det betyder att alla 37 lärosäten runt om i landet nu har gått över till det nya studiedokumentationssystemet.
– Det känns oerhört skoj att vi äntligen nått denna milstolpe. Stort tack till alla fantastiska medarbetare på LiU för ert tålmodiga och engagerade arbete med att ta oss fram till denna milstolpe, säger Robert Ericsson, studieadministrativ chef, som också var den som undertecknade beslutet.
Under nästa vecka (50) släpps alla användare in i systemet. Projektet jobbar sedan vidare fram till sommaren.

2018

Kontakt

Projektledare: 
Annika Svenvik

 

NYHETSBREV

Vill du ta del av nyhetsbrevet om Nytt Ladok på LiU? Skicka ett mejl till Karl Öfverström så kommer du med på nästa utskick.

 

Tor visar nya LadokSidansvarig: karl.ofverstrom@liu.se
Senast uppdaterad: Thu Feb 21 14:00:40 CET 2019