Göm menyn

Hög tid att bidra till LiU:s framtid

Vilka satsningar krävs för att LiU ska växa och bli ett än mer välrenommerat universitet? Ja, det har diskuterats flitigt under ”Dialogen för en förnyad vision 2030” men nu går målsnöret för de som vill lämna in ytterligare bidrag.

Hedersdoktor Tage Danielsson skrev visserligen att ”säll är den som rättesnöre att tänka efter före” men nu börjar det brådska för den som vill bidra med tankar kring LiU:s framtid. Senast den 30 april ska synpunkter, förslag och reflektioner vara inne.

– Vi har redan fått fantastiskt många – och bra - bidrag till vårt strategiarbete. Serien med webbinarier fick många att ”tänka fritt” och hela meningen med den här dialogen är ju att vi ska ”göra nytt” i framtiden.  Jag vet att framtidsfrågorna engagerar många och hoppas att alla ska känna att varje bidrag är viktigt för vårt fortsatta arbete, säger rektor Jan-Ingvar Jönsson.

På den speciella sidan för dialogen https://liuonline.sharepoint.com/sites/LiU-2030 finns fakta, frågeställningar och material från vinterns webbinarier. Där finns också formulär för att lämna in egna tankar och förslag till det fortsatta arbetet med att bygga framtidens LiU.

 


Björn Stafstedt 2021-04-26
Sidansvarig: elisabet.wahrby@liu.se
Senast uppdaterad: 2021-04-26