Årets AF-pristagare

Ingemar Grandin, IKOS och Michael Hörnquist, ITN har utsetts till 2020 års AF-pristagare. Prisutdelningen sker vid Akademiska föreningens digitala årsmöte den 12 april. Alla är hjärtligt välkomna!

AF-priset delades ut första gången 1999 och ska gå till en anställd eller student vid LiU som ”genom eget arbete på ett förtjänstfullt sätt bidragit till för Linköpings universitet värdefull verksamhet, utveckling eller förnyelse”. Prissumman är 5 000 kronor.

Årets två pristagare är universitetslektor Ingemar Grandin, IKOS. Han får priset för sitt stora engagemang i att förnya och utveckla verksamheten vid Filosofiska fakulteten. Särskilt lyfts fram hans medverkan i att bygga upp och förvalta utbildningsprogrammet Kultur, samhälle och mediegestaltning (KSM)

Den andra pristagaren är professor Michael Hörnquist, ITN. Han får priset för sitt outtröttliga engagemang för undervisning i de teknik- och naturvetenskapliga programmen vid Campus Norrköping samt utvecklingen av Institutionen för teknik och naturvetenskap.

Anmäl dig till prisutdelningen som äger rum i samband med Akademiska föreningens årsmöte den 12 april.

2021-03-31

Senast uppdaterad: 2021-03-30