Ta din forskning vidare med Sommarmatchen 2021!

Bild: Tre studenter runt ett bord, uppifrån Foto: LiU

Sommarmatchen är ett entreprenörsprogram driven av företagsinkubatorn LEAD som fokuserar på att hjälpa att utveckla idéer från LiU:s forskning, med hjälp av LiU:s studenter.

Syftet med Sommarmatchen är att ge projekt vad det behöver för att nå nästa steg. Du sätter ett mål för studenterna som arbetar med ditt projekt, till exempel att hålla möten med potentiella kunder, testa lösningen i realistiska villkor eller genomföra den första affären med en kund. Under fem veckor i juni arbetar studenterna med projektet. De kommer behöva din hjälp för att förstå problemet du vill lösa och få introduktion till området.
Under hela Sommarmatchen måste du vara tillgänglig att svara på frågor och diskutera framstegen för att säkerställa att slutresultatet blir bra. Värdet är både en verifierad affärsidé och kompletterande kompetens som ger satsningen riktning och fart.

Sista ansökningsdatum är den 31 mars 2021.

Läs mer: Information om Sommarmatchen och ansökan

Kontakta innovationsrådgivaren Gio Fornell vid Samverkansenheten, LiU för att få hjälp med din ansökan:

Karolina Hunter 2021-02-25

Senast uppdaterad: 2021-02-25