Göm menyn

Tack!

Med en gåva, i form av ett tillskott till friskvårdsbidraget, vill LiU rikta ett varmt och innerligt tack till dig för dina insatser under denna omtumlande vårtermin.

Bild: Pia Rundgren, HR-direktör. Alla som har arbetat under vårterminen, och som har en pågående anställning, får ett tillfälligt tillskott om 1 000 kr till årets friskvårdsbidrag. Det innebär att bidraget höjs till totalt 3 000 kr. Dessutom höjs friskvårdsbidraget från 2 000 kr till 2 500 kr per anställd och kalenderår från och med den 1 januari 2021.

- Coronavåren har påverkat oss alla och förändringarna har varit många, inte minst på jobbet där vi med gemensamma krafter mycket snabbt lyckades ställa om verksamheten till distansläge med allt vad det har inneburit. Tack vare ditt generösa engagemang, tålamod och stora förståelse vill LiU med den här gåvan rikta ett varmt tack till dig, säger Pia Rundgren, HR-direktör.

För att du ska få ta del av de båda tillskotten till friskvårdsbidraget ska du sedan tidigare omfattas av friskvårdsförmånen, enligt våra ordinarie riktlinjer för friskvårdbidraget.

Med hopp om en skön sommar med mycket återhämtning!

Pia Rundgren
HR-direktör

Läs mer om friskvård vid LiU

 


Sara Hammarsten 2020-06-15
Sidansvarig: elisabet.wahrby@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-06-15