Studenter prisas av AF

Två studenter, Sara Olsson och Björn Runow har tilldelats Akademiska föreningens pris för 2019. Båda får priset för att de på olika sätt stöttat och hjälpt andra studenter i deras studier.

Bild: Sara OlssonAF-priset till Kjell Norbergs minne för år 2019 har tilldelats Sara Olsson, student vid civilingenjörsprogrammet i medieteknik, Campus Norrköping.
Sara Olsson får priset för sina insatser med att, utöver sina framgångsrika studier, entusiasmerat, stött och hjälpt studenter med studieteknik och programmering som kursassistent i medieteknikprogrammet och via sin blogg Driventjej.

Diplom och prissumman på 5 000 kronor överlämnas till pristagaren av Akademiska föreningens ordförande Johanna Dahlberg och Stiftelsen AF-fondens ordförande Sophie Lindesvik i samband med ett lunchseminarium i september.

AF-priset för 2019 har tilldelats Björn Runow, student vid civilingenjörsprogrammet i industriell ekonomi.
Bild: Björn RunowBjörn Runow får priset för sina insatser med att, utöver sina framgångsrika studier, entusiasmerat, stött och hjälpt studenter med matematik via sin YouTube-kanal Björn Runow - Mattebjörn och Mattehjälpens Crash Courses.

Diplom och prissumman på 5 000 kronor överlämnas till pristagaren av Akademiska föreningens ordförande Johanna Dahlberg och Stiftelsen AF-fondens ordförande Sophie Lindesvik i samband med ett lunchseminarium i september.

Mer om Akademiska föreningen och AF-priset

2020-04-15