Gravöl för gamla mobiler

Vill du bli av med gamla mobiltelefoner som ligger hemma i någon låda och samtidigt bidra till en bättre miljö? Välkommen till Gravöl – Time to let me go, i regi av masterstudenterna i design.

Bild: Inbjudan till Gravöl - time to let me goSannolikt ligger det många gamla mobiltelefoner bortglömda i folkhemmet. Mobiltelefoner innehåller värdefulla material som går att återvinna och återanvända och på så sätt spara lite på naturens resurser.

Masterstudenterna i design arrangerar nu evenemanget Gravöl – Time to let me go på Visualiceringscenter i Norrköping där du kan bli av med dina gamla mobiltelefoner. På plats finns ett företag som köper den insamlade elektroniken och studenterna donerar hela summan till Naturskyddsföreningen.

Det blir också kortare tal och föreläsningar på ämnet hållbarhet.

• Torsdag 16 januari kl 16.00 – 20.00
  • Visualiseringscenter C i Norrköping

Evenemanget i Facebook

Notera! Arbetsmobiler ska enligt LiU:s telefonpolicy återvinnas av vår befintliga leverantör. Man kan skicka sina gamla mobiler till Teleservice i G-Huset. Läs mer om återbruk av IT-utrustning.

Elisabet Wahrby 2020-01-09

Senast uppdaterad: 2020-01-15