Göm menyn

Information gällande 30-dagarsparkering köpt i appen Mobil Park för zon 6205

Nu finns möjligheten att skriva ut och använda kvittot som parkeringsbiljett när 30-dagarsbiljett är köpt i appen Mobil Park. Lösningen är tillfällig och gäller till Aimo Parks app är uppdaterad.

P-automat, Campus Valla. Foto: Magnus JohanssonAimo Park har tagit fram denna lösning för att underlätta för de som är i behov av att kunna byta fordon under en 30-dagarsperiod. Lösningen är tillfällig och kommer gälla fram till att Aimo Parks app, Mobil Park är uppdaterad med önskad funktion. Denna lösning gäller enbart för zon 6205, Campus Valla, Linköping.

För de som är i behov av att växla mellan 2 fordon under en 30-dagarsperiod ska följande steg utföras:

När 30-dagarbiljett lösts i app ska kvittot parkören erhållit i PDF- format skrivas ut. På det utskrivna kvittot skriver parkören själv dit registreringsnumret på fordon nummer 2. Kvittot kan då användas som parkeringsbiljett när man behöver byta fordon inom 30-dagarsperioden. Kvittot/biljetten ska ligga väl synlig i framrutan.

Skulle fordonet som man angivit i appen vara parkerad samtidigt som det utskrivna kvittot används som biljett i ett annat fordon kommer fordonet som är registrerat i appen bötfällas.

Denna lösning med utskrift av kvitto efter köp i app är en tillfällig överenskommelse med Aimo Park och gäller enbart inom zon 6205, Campus Valla, Linköping.

Kravet för att kunna nyttja denna tjänst är att fordonen som parkeras är skrivna på samma adress. Anledningen är att man vill minska risken med att denna tjänst missbrukas.

Behöver man byta fordon på annat sätt kvarstår möjligheten att skriva ut parkeringsbiljett i någon av parkeringsautomaterna vid Vallfarten, C-huset och Key-huset enligt tidigare utskick.

 

Information gällande 30-dagarsparkering köpt i appen Mobil Park för zon 6205 (pdf)

 

För frågor och mer info:

Johan Tjäder, Akademiska Hus

johan.tjader@akademiskahus

0706-494539

 

 


2019-11-18
Sidansvarig: elisabet.wahrby@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-11-18