Marina Geijer tillförordnad administrativ direktör

Marina Geijer blir tillförordnad administrativ direktör när Ann Holmlid slutar på LiU för tjänsten som länsråd. Förordnandet gäller från 1 november.
Bild: Marina Geijer. Foto: PrivatUniversitetsdirektör Kent Waltersson har beslutat att tillförordna Marina Geijer som administrativ direktör, tillika ställföreträdande förvaltningschef under perioden 1 november 2019 till och med 30 april 2020. Under denna period kommer Ann Holmlid att vara tjänstledig från Linköpings universitet.
I tjänsten ingår bland annat strategiska studentkontakter, biträda förvaltningschefen i arbetet med att driva och utveckla universitetsförvaltningen samt övergripande ansvar för de administrativa processerna vid LiU. Per Dannetun kvarstår i rollen som biträdande universitetsdirektör.
- Jag är glad att vi har kunnat lösa det här så snabbt, och med så kompetent person som Marina Geijer, säger Kent Waltersson.

Marina Geijer arbetar sedan tre år tillbaka som chef för Studentinformations- och vägledningsenheten vid Studentavdelningen. Hon har också lett flera stora projekt inom LiU, bland annat inom Campus LiU, En väg in och införandet av ett Infocenter på varje campus. Hon har också i egenskap av ordförande i Studentkåren StuFF ingått som studeranderepresentant i Universitetsstyrelsen, rektors ledningsråd och styrelsen för utbildningsvetenskap.

- Jättekul att få frågan om en tjänst med ett innehåll som verkligen engagerar mig. Studenterna har en viktig roll att spela inom LiU:s kvalitetsarbete och jag ser fram mot att arbeta tillsammans med studentkårerna och andra studentorganisationer för att LiU fortsatt ska ha ett gott studentinflytande. Jag lockas också av att få arbeta med administrativa processer på en för mig, ny nivå inom vår organisation, säger Marina Geijer.

Elisabet Wahrby 2019-10-10

Senast uppdaterad: 2019-10-10