Giléns stipendieutdelning

Inbjudan till stipendieutdelningChrister Gilén läste till civilingenjör på LiU i början av 70-talet. Närmare 50 år senare inrättar han två nya stipendier till civilingenjörsstudenter på sitt gamla universitet. Den 25 oktober är dags för den första utdelningen.

Christer Giléns donation på hundra tusen kronor går till Jubileumsstiftelsen som inrättades 2015 i samband med LiU:s 40-årsjubileum. Via donationen har han instiftat Christer Giléns stipendier till bästa masteruppsats/examensarbetet inom områdena ”Ekonomisk styrning, organisation och innovation” och ”Statistik och maskininlärning”.

Fredag den 25 oktober klockan 13.15 – 14.15 sker den första utdelningen i Studenthuset, Campus Valla, då årets stipendiater, Goutam Bhat respektive Emma Berg och Cecilia Josefsson, presenterar sina masteruppsatser. Christer Gilén kommer personligen av vara på plats och överlämna stipendierna om vardera 10 000 kronor.

Alla välkomna!

2019-10-14