Lärande i fokus - konferens i pedagogisk utveckling

Medicinska fakultetens konferens i pedagogisk utveckling ”Lärande i fokus” vill stimulera dialog kring undervisning och pedagogik. Studenter och medarbetare är välkomna den 8 oktober.

Bild: Omslag till Program för Lärande i fokusMedicinska fakulteten har arbetat framgångsrikt med pedagogisk utveckling i över trettio år. De senaste åren har fakulteten utlyst medel för pedagogiska utvecklingsprojekt med förhoppning om att utveckla den pedagogiska vardagen. Under konferensen redovisas och diskuteras erfarenheter och fynd från utvecklingsprojekt. Det blir också möjlighet för tankar och reflektioner över pedagogiska frågor utifrån nyblivna docenters perspektiv.

Datum: Tisdag 8 oktober kl 8.30 - 16.15

Plats: Campus US, Hus 511, Hasselquist, Papaver och Tidlösa

Anmälan (senast 25 september) och program: Anmälan till pedagogisk konferens 8 oktober

2019-09-12