Beredd på Kalas

Kalasmottagningen är finalen när LiU traditionsenligt välkomnar nya studenter. I år kommer Kalas att hållas på Campus Valla vilket kan påverka annan verksamhet på campus.

Det kan därför vara bra att känna till något om hur dagen och kvällen den 5 september kommer att se ut så att avspärrningar och låsningar inte kommer som en total överraskning.

• Studenter och anställda med giltigt LiU-ID kan hämta ut gratis biljetter. Vid ingång till området visas biljetten upp med ID-handling och giltigt LiU-kort.
  • Ett festivalområde i området mellan Studenthuset, Zenit, D-huset och Key kommer att stängslas in.
  • Festivalområdet öppnar klockan 17.00 och stänger 01.00.
  • Corson stängs av 16.45 och Studenthuset börjar utrymmas klockan 16.00, stänger kl 17.00
  • B-, D- och I-husen samt Key,Tema och Zenit låses klockan 17.00. Anställda kommer in med LiU-kort.
  • Förenings- och företagsmässan hålls i Terra och börjar klockan 15.00.
  • Campusbussen avgår till Norrköping varje timma från Vallfarten fram till klockan 01.20

2019-08-29

Senast uppdaterad: 2019-08-29