En podd från LiU:s ledning

Vad är universitetsledningens åsikter i aktuella frågor och vad tycker rektor är extra viktigt för LiU just nu? Ja, den som lyssnar på den nya Ledningspodden får svaren.

Bild: Ledningspodden med programledare Björn Stafstedt, rektor Helen Dannetun, universitetsdirektör Kent Waltersson och vicerektor Per-Olof BrehmerUnder flera år har LiU:s rektor skrivit en återkommande krönika som publicerats på Insidan men tiderna förändras och det var dags för förnyelse. Därför kommer en Ledningspodd att släppas ungefär en gång i månaden där universitetsledningen och andra aktuella personer resonerar kring olika ämnen.

Den första Ledningspodden tar bland annat upp konsekvenserna av effektiviseringsuppdraget, de största utmaningarna för nytillträdde vicerektorn Per-Olof Brehmer och några reflektioner om Studenthuset som redan innan invigningen blivit välbesökt av studenterna.

Medverkande i den första podden är rektor Helen Dannetun, universitetsdirektör Kent Waltersson och vicerektor Per-Olof Brehmer.
Programledare är Björn Stafstedt.

Lyssna på Ledningspodden #1

Björn Stafstedt 2019-08-21