Beslut om effektivare verksamhetsstöd

På fredag 14 juni blir det en direktsänd frågestund inför rektor Helen Dannetuns beslut om fortsättningen av uppdraget att effektivisera LiU:s verksamhetsstöd.

Det var i februari som utredaren Marianne Granfelts rapport lämnades in till rektor. Sedan dess har universitetsdirektör Kent Waltersson och Ann Holmlid, biträdande universitetsdirektör på Universitetsförvaltningen, arbetat vidare på de förslag och prioriteringar som finns i utredningen.

- Det har varit ett omfattande arbete och vi är nu klara med ett beslutsunderlag som läggs fram för rektor den 17 juni. Flera av utredarens förslag i den ursprungliga rapporten finns kvar medan andra delar förändrats eller läggs ut som uppdrag under längre tid, säger Kent Waltersson.

• Frågestunden kommer att hållas i sal T2 i C-huset på campus Valla kl 10.15 – 11.00 på fredag den 14 juni.

Mötet livestreamas och kommer också kunna ses i efterhand på Effektiviseringsuppdragets webbplats

Björn Stafstedt 2019-06-11

Senast uppdaterad: 2019-06-17