Repair Café

Bild: Person mending things

Har du ett trasigt klädesplagg, husgeråd, cykel eller smycke? Släng inte! Ta med det till Repair Café som arrangeras av masterstudenterna i design!

Syftet med Repair Café är att minska avfallet och att få eller behålla kunskapen i att reparera. Ta med dina trasiga saker för att laga dem med hjälp av studenternas färdigheter, verktyg, material och verkstäder.

Exempel på saker du kan ta med är kläder, husgeråd, kablar, cyklar eller smycken.

• Datum: 28 november kl 9.00 – 18.00
  • Plats: Mekoteket, A-huset, ingång 15

Drop-off

Om du inte är säker på hur dina saker är trasiga eller om det helt enkelt passar bättre, finns möjlighet att lämna in saker den 21 – 22 november mellan kl 9.00 och 18 i Mekoteket och sedan tillsammans med studenterna reparera dina saker under Repair Café.
På det här sättet får studenterna också möjlighet att skaffa material och verktyg som kan behövas.

Missa inte möjligheten att laga dina saker, träffa nya människor och ta en fika!

Elisabet Wahrby 2018-11-15

Senast uppdaterad: 2018-11-15