Klubben på kvällen

I höstas tog Wisam Salim över som enhetschef för HÖRS i Linköping. Uppfostrad i upplevelsebranschen planerar han nu för fler aktiviteter för anställda. Det startar med ölprovning.

Bild: Wisam Salim, enhetschef HÖRS LinköpingUniversitetsklubben är till för de anställda. Här ska man kunna mötas, umgås och äta, allt efter den internationella förebilden faculty club. Klubben drivs av företaget Högskolerestauranger i Sverige, HÖRS. Men när Wisam Salim tog över som enhetschef noterade han snart att det var ganska dåligt med aktiviteter för de anställda.
- Jag är van vid aktiviteter och tyckte det var ganska avslaget här, Universitetsklubben finns ju för de anställda, även efter lunchtid.

Han är van vid upplevelser och aktiviteter. Under flera år var Wisam Salim operativ chef för mat och dryck-avdelningen på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Efter det arbetade han som områdeschef på kostenheten i Vimmerby kommun och fick halva kommunen att börja baka surdegsbröd efter att ha arrangerat en föreläsning med ”den franske bagaren” Sebastien Boudet.
- Jag tänker följa den röda tråden på universitetet – man ska lära sig något, samtidigt som man har trevligt.

Bild: Inbjudan After workFokus nu ligger på en kvällsaktivitet i månaden, after work är ett koncept som människor är vana vid. Och det startar redan den 2 februari med ölprovning i samarbete med Centralbryggeriet som finns på plats, för att berätta om sina produkter och låta deltagarna smaka några olika sorters öl från Linköpings eget bryggeri.
- I fortsättning ska aktiviteterna ligga på onsdagar eller torsdagar, säger Wisam Salim. Men den här gången var andra arrangemang redan inbokade på klubben så det gick inte att lösa.

- Jag vill inte bli miljonär på det här. Det handlar mer om att skapa en relation med kunderna. Jag har varit runt på universitetet, pratat och delat ut flyers. Och fått positiva reaktioner. Jag tar också gärna emot förslag från, jag är öppen för allt, från matmarknad till… vad vet jag? Jag är en idéspruta, använd mig!

Klicka på bilden eller hämta inbjudan till after work på Universitetsklubben den 2 februari här (pdf)

Elisabet Wahrby Mon Jan 22 10:41:00 CET 2018

Senast uppdaterad: Mon Jan 22 10:49:57 CET 2018