Göm menyn

Campus Norrköping 20 år

Jubileumsbild med ballonger.Kom och fira Campus Norrköpings 20-års jubileum! Den 18 mars öppnar vi upp campus och bjuder på en dag med populärvetenskapliga föreläsningar, guidade turer och spännande miljöer. Hela programmet ute nu!

På Campus Norrköping, i det anrika gamla industrilandskapet, är det lätt att blicka tillbaka. På den tiden då Norrköping var Sveriges textilhuvudstad. Men nu är staden på väg från industristad till kunskapsstad, där universitetet är en del i den utvecklingen.

Nu bjuder Campus Norrköping in till Öppet Hus för att fira sitt 20-årsjubileum. På programmet står populärvetenskapliga föreläsningar, guidade turer på campus där man som besökare kan ta det av både historiska och nutida berättelser om Campus Norrköping.
Under dagens öppna verksamheter kan du ta del av guldkorn från arkivsamlingarna, film från invigningen i september 1998 och på Visualiseringscenter blir det filmvisning och föreläsning.
Clinicum, beslutsarenan och undervisningslabb står öppna för besökare och flera studentsektioner kommer finnas på plats.

Hela Campus Norrköping står öppet den 18 mars. Missa inte detta unika tillfälle!

Läs mer om Öppet hus på Campus Norrköping och se hela programmet på jubileumssajten!

 


Elisabet Wahrby 2017-02-20
Sidansvarig: elisabet.wahrby@liu.se
Senast uppdaterad: 2017-02-17