Dags att nominera till miljöpriset

Nu är det dags att nominera till miljöpriset, som i år firar 10-årsjubileum. Utifrån vartannat års-principen är det i år en anställd som ska nomineras.

Priset har inrättats för att lyfta fram det miljöarbete som görs vid universitetet och för att stimulera till diskussion om miljöfrågor. Priset ska gå till en anställd eller student/studentorganisation som under året gjort LiU lite mer miljöanpassat.

Förra året gick priset till studentorganisationen PULS för deras arbete med att engagera och sprida kunskap om miljö- och energifrågor på LiU. Efter principen vart annat år en anställd, vart annat år en student är det i år alltså en anställd som ska nomineras.

Nomineringstiden pågår fram till den 30 november och priset kommer att motsvara 5 000 kronors värde.

Nominera en kandidat till miljöpriset

Elisabet Wahrby Wed Nov 02 16:16:55 CET 2016

Senast uppdaterad: Wed Nov 02 16:20:37 CET 2016