Bli modell för LiU!

Bild: Rekryteringsannonsfotografering IT. Foto: David Einar.

HR-avdelningen tillsammans med Kommunikations- och marknadsavdelningen arbetar för att utveckla Linköpings universitets profil som arbetsgivare. Nu söker vi LiU-medarbetare som vill synas på bild i våra rekryteringsannonser.

Beskrivning
Tycker du om att vara med på bild? Eller tycker du att det verkar spännande med en proffsfotografering? Vill du bidra till att fler personer ser Linköpings universitet som en potentiell arbetsplats?

I de rekryteringsannonser som publiceras i lokaltidningar, branschtidningar och på webben vill vi ge en äkta bild av hur det är att jobba vid Linköpings universitet. Vi vill visa upp de personer som arbetar här idag, i våra riktiga miljöer på LiU.

Bild: Rekryteringsannonsfotografering IT. Foto: David Einar.Fotograferingen sker den 6 och 7 oktober på campus US mellan kl. 8.00-12.00.

Vem är du?
Vi söker efter många olika personer från hela organisationen och i alla åldrar, det viktigaste är att du kan känna dig bekväm framför kameran. Eftersom att vi vill spegla den breda mångfald som finns på universitet vill vi särskilt uppmuntra dig som känner att du har ett normöverskridande uttryck att skicka en ansökan.

Arbetstid
Ersättning för fotograferingen utgår ej, stäm av med din chef.

Ansökningsförfarande
Skicka en kort beskrivning av dig, och varför du vill vara med samt om du vill vara med under ett av tillfällena eller båda till: grafiskmanual@liu.se, senast den 27 september. Bifoga gärna en bild på dig själv.

Sprid annonsen! Ladda ner den här (pdf)

Elisabet Wahrby 2016-09-01

Senast uppdaterad: 2016-09-09