Guider och instruktioner

LiU-IT tagit fram tips och instruktioner för många av de vanligaste problemen och frågorna gällande universitetets IT-system. Instruktionerna är detaljerade – momenten beskrivs steg för steg och illustreras med tydliga bilder som visar var du ska klicka eller var menyer och liknande finns.

Alla instruktioner och guider är samlade i en gemensam databas som du hittar här:

IT-hjälp och guider i Comaround

Vi hoppas att du med hjälp av dessa instruktioner kan göra diverse inställningar, lösa enklare problem med din dator och lära dig nya funktioner i de program och system du använder.

Sidansvarig: johan.gilbertsson@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-01-30