Göm menyn

Mötesinspelningar på ny plats

Inspelningar av möten i Microsoft Teams kommer från och med 15 oktober att sparas på en ny plats. Beroende på hur mötet har schemalagts sparas inspelningen antingen i filbiblioteket i en kanal eller i en enskild persons Onedrive. Tidigare sparades videon i Stream.

Inspelningar vars möten som är schemalagda via en kanal kommer att sparas i kanalens filbibliotek i mappen Recordings. Filen kommer att vara tillgängliga för de som har åtkomst till kanalen som inspelningen har skett i.

Inspelningar av möten som inte har schemalagts via en kanal ("privata möten") kommer att sparas på i mappen Recordings på Onedrive hos den person som startat inspelningen. Inspelningen kommer att delas via länk till mötesdeltagarna automatiskt efteråt via mötets chatt.

En stor fördel med denna förändring är att det kommer att bli möjligt att dela dessa inspelningar till andra inom LiU och även till personer utanför LiU i efterhand. Öppna filbiblioteket i Sharepoint (gäller för kanalinspelning) eller på din personliga Onedrive-mapp via webbläsaren för att dela behörighet till filen.

Relaterad guide

Mer information 

Allmän information om Microsoft Teams


2020-10-02 

Ikon för e-post.Prenumerera på IT-nyheter

Få nyhetsbrev 4 gånger per termin som sammanfattar IT-nyheterna för LiU-anställda. Anmäl dig här!

Få uppdateringar via RSS. Kopiera denna länk.

Senaste IT-nyheterna


Sidansvarig: karin.linhardt@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-10-02