IT-avdelningen på LINK-dagarna

Konkurrensen om personal är stor inom IT-branschen och IT-avdelningen medverkade nyligen på LINK-dagarna för att visa upp den bredd och kompetens som finns på IT-avdelningen och möta studenterna för att höra vad de är intresserade av.

LINK-dagarna är en arbetsmarknadsmässa som riktar sig till IT- och datastudenter vid flera olika program på LiU och arrangeras på Campus Valla av Datateknologsektionen och Y-sektionen.

– Vi har fått väldigt positiva reaktioner på att vi är på plats och våra studenter uppskattar verkligen att vi är här, säger Anna Fredin som är enhetschef på Projekt- och utvecklingsenheten (PUE).

Det dök upp många frågor om extrajobb, vilket IT-avdelningen annonserar ut när rekryteringsbehov finns. Det fanns även nyfikenhet kring tjänster som junior systemutvecklare som IT-avdelningen har på gång inom en snar framtid.

– Man får hålla utkik efter dem på LiU:s lediga jobb, säger Anna.

Anna Fredin och George Vlaescu i mässmontern.

Anna Fredin och George Vlaescu på plats i montern.

2019-12-03

Ikon för e-post.Prenumerera på IT-nyheter

Få nyhetsbrev 3 gånger per termin som sammanfattar IT-nyheterna för LiU-anställda. Anmäl dig här!

Senaste IT-nyheterna

Sidansvarig: karin.linhardt@liu.se