Hantera e-postlistor i nya GM

Skämrvy från GM.Group Manager (GM) har uppdaterats med ny design och fler funktioner för att underlätta hantering av e-postlistor och grupper som finns på LiU. Hanteringen av e-postlistor som tidigare skötts i account.liu.se flyttas nu till GM.

Nu har verktyget Group Manager (GM) fått en ansiktslyftning och nya funktioner. I GM kan du exempelvis hantera och få överblick över olika typer av grupper och e-postlistor. Det kan handla om kurslistor för studenter med möjlighet att skicka e-post, egenskapade grupper med tillhörande e-postlista eller en grupp som används för att styra behörigheter till en tjänst eller för en samarbetsyta i Lisam.

I och med detta flyttar hanteringen av e-postlistor (maillists i account.liu.se) till nya GM. LiU:s kontoadministratörer har haft tillgång till betaversionen under utvecklingen för att bekanta sig med det nya verktyget och har bidragit med synpunkter och behov till utvecklingsarbetet.

Alla anställda, men även studenter, har möjlighet att använda sig av GM.

2019-03-26

Ikon för e-post.Prenumerera på IT-nyheter

Få nyhetsbrev 3 gånger per termin som sammanfattar IT-nyheterna för LiU-anställda. Anmäl dig här!

Sidansvarig: karin.linhardt@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-09-26