Formulär för beställning av mobiltelefon och dator

(Uppdaterad Fri Sep 21 08:02:11 CEST 2018)

Mobiltelefon visas framifrån och från sidan.Den tidigare rutinen att skicka in beställningar av IT-utrustning till inkop@it.liu.se avvecklas till förmån till färdiga beställningsformulär. Syftet är att tydliggöra, underlätta och snabba upp processen för både inköpare och IT-avdelningens medarbetare.

Beställningen som skickas via formuläret hamnar hos Inköp, precis som innan, och de matar efter kontroll in beställningen i Raindance för attest hos närmaste chef.

På webbsidan nedan går det att se vilka mobiltelefoner, datorer och tillbehör som finns att beställa. Fler kan därmed se det tillgängliga sortimentet för mobiltelefoner och medarbetaren kan även själv genomföra en beställning med hjälp av formuläret. Telefoniansvarig eller kostnadsansvarig på institutionen ska ha gett godkännande till en sådan beställning och telefoniansvariga / institutionen avgör fortfarande den lokala rutinen i de fall en sådan finns.

Till sortiment och beställningsformulär

Standardhårdvara för datorer införs (2018-06-18)

Karin Linhardt Wed Apr 18 07:25:00 CEST 2018

Sidansvarig: karin.linhardt@liu.se