Kontaktpersoner ersätter IT-samordnare

Sedan årsskiftet har IT-avdelningen förändrat sitt arbetssätt och ersatt funktionen IT-samordnare med tre kontaktpersoner som kan ha ett bredare perspektiv.

Bakgrunden till den här förändringen är att IT-avdelningen har sett över sin organisation med IT-samordnarfunktioner på institutioner och enheter. Nu kommer IT-avdelningen ha tre kontaktpersoner, samtliga chefer inom IT-arbetsplatsenheten på IT-avdelningen, som var och en är kontaktperson för fyra eller fler institutioner. Med dessa chefers mandat inom IT-avdelningen samt överblick över behoven på flera institutioner vill IT-avdelningen kunna tillgodose varje institutions behov, med bibehållen kostnadseffektivitet. Kontaktpersonen kommer vara en kontaktyta för övergripande IT-frågor för avdelningschefer och prefekter.

Som vanligt kontaktar du Kundcenter om du behöver teknisk hjälp med din dator, och inkop@it.liu.se om du ska köpa dator, datortillbehör eller telefon.

2018-02-05

Ikon för e-post.Prenumerera på IT-nyheter

Få nyhetsbrev 3 gånger per termin med IT-nyheter. Anmäl dig här!

Sidansvarig: karin.linhardt@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-07-02