Göm menyn

Doodle

Doodle kan användas med ditt LiU-konto som inloggning. Du kan hitta ett gemensamt mötesdatum för en grupp personer, om du inte har möjlighet att använda t.ex. Outlook-kalendern för att hitta en mötestid. Doodle möjliggör också att skapa omröstningar om mötestillfällen där ett begränsat antal kan välja ett alternativ - att ”först till kvarn” gäller – dvs. att ett mötestillfälle kan väljas endast av en eller ett fåtal personer.

LiU tillåter inte koppling av Outlook-kalender till Doodle för anställda eftersom din kalender kan innehålla känslig eller skyddad information.

Så här gör du för att logga in:

  • Gå till https://liu.se/doodle (spara gärna adressen som ett bokmärke i din webbläsare).
  • Du skickas till LiU:s inloggningsvy. 
  • Fyll i din e-postadress på LiU (format: liuid@liu.se) och lösenord.

Det är tyvärr inte möjligt att logga in med ditt LiU-ID via app i mobil eller surfplatta eftersom Doodle inte tillhandahåller alternativet för SSO-inloggning* i de apparna ännu. 

Hantering av data i molntjänster

Tänk på att när du använder en molntjänst kan leverantören av tjänsten ta del av och spara den information (data) du delar i deras tjänst. Läs integritetspolicyför tjänsten i fråga för detaljer kring hur just den leverantören hanterar information.

Doodles integritetspolicy (privacy policy)

 

*SSO står för Single Sign On och innebär att tjänsten du använder har möjliggjort inloggning via ett befintligt konto i en annan tjänst, i det här fallet ditt LiU-konto.


Sidansvarig: karin.linhardt@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-06-23