Göm menyn

Kontorsmateriel-effekter i Staples leveranser

En ny elektronisk katalog finns inläst i Raindance för att underlätta för beställare i den rådande Corona-situationen och innehåller ett par förändringar.

Staples börjar nu se effekterna av Coronavirusets utbrott i form av ett ökat antal artiklar som deras underleverantörer tyvärr inte kan leverera. Staples anstränger sig till det yttersta för att skapa så lite störningar som möjligt och söker kontinuerligt efter lösningar och åtgärder för att minimera dessa. Då Coronavirusets utbrott är en omständighet ingen leverantör kan kontrollera, följderna av utbrottet, såsom leveransstopp och förseningar från underleverantörer till följd av stängda fabriker i Kina, utgör en situation som vi inte kan ha undvikits och klassas som force majeure.

Staples kan inte förutse hur länge vissa varor kommer att vara restnoterade och vill därför uppmana beställare att söka efter alternativa produkter då inga ersättningar kan utgå. För att underlätta har en förtydligande text lagts in i katalogen i Raindance för de produkter som är hårdast drabbade:

"OBS! ARTIKEL PÅVERKAD AV CORONAUTBROTTET MED OSÄKER LEVERANSTID. VÄLJ UR ÖVRIGT SORTIMENT, UTIFRÅN AKTUELLT LAGERSALDO PÅ VÅR HEMSIDA".

Denna text kommer direkt efter produktens benämning (produktinformationen).

Ytterligare förändring i katalogen är att varor som riskerar att resta på lång sikt (till exempel handdesinfektion) har tagits bort ifrån katalogen i väntan på leveransinformation. Staples kommer att ta emot order på dessa produkter först när de fått information om /när de kommer att få in dem på vårt lager.

 

För eventuella frågor vänligen vänd er till Staples kundtjänst eller säljare på Staples:

Customerservice: +46 33 – 20 65 50
Switschboard: +46 33 – 17 17 00

www.staplesadvantage.se


2020-03-27
Sidansvarig: eva.rosell@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-03-27