Göm menyn

grants office liu

   
 
 

Grants Office har flyttat till Key-huset

Horizon 2020

Från och med oktober så återfinns Grants Office i Hus Key. Vi sitter en våning upp (våningsplan 3) och ni hittar lättast hit genom att från huvudingången ta en trappa upp och sedan direkt till höger.

 
 

Datum för första utlysningarna i Horizon 2020

Horizon 2020

De första utlysningarna inom Horizon 2020 kommer att öppna onsdagen den 11:e december. Ni som är inbjudna till ansökningar eller avser att söka som koordinator meddela gärna Grants Office vilket call ni ska söka inom. grantsoffice@liu.se

 

Seminarium - Horizon 2020 - En mötesplats för innovation

v.45

Den 6:e november På Innvoationsveckan V.45 bjuder Grants Office in till seminarium om forskningsfinansiering för forskare och små- och medelstora företag inom Horizon 2020.

 

Program

13:00-13:30

Forskningsfinansiering vid LiU

 

Johan Åkerman & Svjetlana Stekovic, Grants office

13:30-14:30

Forskningsfinansiering för småföretag – Horizon 2020 och Forska&Väx

 

Britta Fängström & Karin Aase, Vinnova

14:30-15:00

Enterprise Europe Networks roll i Horizon 2020

 

Håkan Sehlin, Acreo

15:00-15:30

Fika/mingel


Anmäl dig här

 
 

Seminarium - How to Write a Competitive Proposal for Horizon 2020

Horizon 2020

Den 13:e november går det sista seminariet i Grants Office seminarieserie inför Horizon 2020 av stapeln. Dr Sean McCarthy kommer att gå igenom hela ansökningsprocessen och ge handgripliga tips om hur man gör sin ansökan mer konkurrenskraftig. Seminariet bör intressera både de som är intresserade av Horizon 2020 i stort samt de som tänkt att ansöka inom programmet.

Mer information om seminariet hittar du här.
Eller kontakta grantsoffice@liu.se.
Anmäl dig här

 
 

Uppdaterade drafts

Horizon 2020

Grants Office får kontinuerligt uppdateringar av de drafts av utlysningar till Horizon 2020 som cirkuleras. Ni som fått drafts av oss men inte fått någon uppdatering, kontakta Grants Office och hör om ni fortfarande har den senaste versionen.

grantsoffice@liu.se

 

 
 

Horizon 2020 Energy - First call
Infoday & Brokerage Event 5-6 december

Horizon 2020

Registreringen har öppnat till en informationsdag samt ett "Brokerage Event" för intressenter som söker partners inom Horizon 2020 Energy. Infodagen är den 5:e december och brokerage eventet den 6:e december. Eventet organiseras av NCP-nätverket C-Energy+.
Länk till eventet: http://www.b2match.eu/energycall2014.

Grants Office ordnar kurs i EU-ekonomi

Mårten Rosander på Grants Office erbjuder en grundkurs i EU-ekonomi. Kursen riktar sig till samtliga som arbetar med ekonomi/adm. med koppling till EU och syftar till att vi ska kunna nå en enhetlig och korrekt redovisning av EU-projekt på LiU. Ni med lång erfarenhet bör dels komma för att stötta de med mindre erfarenhet och dels för att detta är ett gyllene tillfälle att utbyta erfarenheter.

Om det är någon som inte redan fått en inbjudan men känner att det är en kurs för dig, skicka en anmälan till marten.rosander@liu.se

Anmälan senast 14/11
Kursen går...
i Linköping måndag 18/11
...och...
i Norrköping torsdag 21/11

 

Håll koll på nationella utlysningar!

Kolla in Finansieringsportalen. Med ett enkelt klick kan ni på en och samma sida se samtliga stora finansiärers utlysningar.

 

Glöm inte bort Research Professional!

Research Professional

Linköpings universitet erbjuder sina anställda tillgång till den internationella finansieringsdatabasen Research Professional. Databasen innehåller över 7000 utlysningar.

Om er institution eller forskargrupp vill ha en introduktion av Research Professional och hur man använder det, kontakta grantsoffice@liu.se

Till Research Professional

 

Prenumeration

Prenumenera på nyhetsbrevet

Avsluta prenumeration

 
Grants Office Newsletter

grants office

 

 


Sidansvarig: marie.helsing.vastfjall@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-06-24