Grants Office tilldelades Junior Faculty Prize 2020!

Sedan 2009 har LiU Junior Faculty årligen delat ut ett pris till den forskare som har stöttat yngre forskare på bästa sätt. 2020 bestämdes det att man inte bara skulle kunna nominera enskilda forskare, utan även organisationer och som första organisation att ta emot Junior Faculty Prize blev LiU Grants Office!

Motiveringen till vinsten lyder: “…the board decides to attribute the 2020 prize to the GRANTS OFFICE for their amazing work and support for the early career Researcher. The GRANTS OFFICE, represented by Agneta Jansson, Head of Grants Office, is a very important organization for the establishment of young researchers as independent researchers, aiming to support them in their funding search to develop their own project.” (från tillkännagivande på https://old.liu.se/juniorfaculty/junior-faculty-prize?l=en)

Vi som jobbar på Grants Office är glada och ödmjuka över att vara den första grupp som får detta prestigefyllda pris som visar på hur viktigt det är att ge stöd till unga forskare. Att veta hur man skriver forskningsansökningar är oerhört viktigt för alla forskare och särskilt för de som befinner sig i början av sin forskarkarriär. Vi på Grants Office tycker att det är väldigt viktigt att bistå unga forskare i den här processen och vi kommer att fortsätta med detta arbete, säger Agneta Jansson, enhetschef för Grants Office.

Priset delades ut på den digitala Career Day som anordnades av Junior Faculty och Forum Scientium den 7 december 2020.

2021-02-08

Sidansvarig: marie.helsing.vastfjall@liu.se