Göm menyn

Lär dig hitta forskningsmedel med Research Professional

När: Fredagen den 22 november, 10.15-12.00
Var: SH62, Studenthuset plan 6, Campus Valla

Den 22 november bjuder Grants Office och Research Professional in till en snabbkurs i finansieringsdatabasen Research Professional där du får lära dig allt från grunderna i hur du skapar ett konto och söker efter utlysningar, till hur du på bästa sätt optimerar dina sökresultat. Använd Research Professional för att upptäcka nya potentiella finansiärer eller för att ligga steget före utlysningsdeadlines med hjälp av påminnelser via e-post eller direkt i din digitala kalender.

Seminariet hålls av Lukasz Slusarski som är Senior Technical Implementation and Support Consultant på Research Professionals Londonkontor. Grants Office är också på plats och ger en kort introduktion över vilka andra finansieringsstöd som finns tillgängliga vid LiU.

Seminariet hålls på engelska. Ta med din egen dator.
För ytterligare information, vänligen kontakta grantsoffice@liu.se.

Vad är Research Professional? Det är en onlinedatabas full av utlysningar av forskningsmedel från över 8000 svenska och internationella finansiärer. Som anställd vid LiU har du fri tillgång till databasen och kan dessutom skräddarsy sökningar och dela dessa med kollegor.


Tove Kvarnström 2019-10-29
Sidansvarig: tove.kvarnstrom@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-11-04