Göm menyn

Finansiering för forskare tidigt i karriären

Här har vi samlat material och länkar för dig som är tidigt i din akademiska karriär och söker forskningsmedel.
 

Titta igenom vår lista över medel för forskare tidigt i karriären

Grants Office har sammanställt en lista med forskningsmedel för forskare tidigt i karriären. Listan innehåller allt från stipendier och resebidrag till projekt- och etableringsbidrag. Filtrera utifrån exempelvis disciplin, år efter disputation eller din faktiska ålder för att få fram medel relevanta för just dig.

 

Sätt upp en sökning i finansieringsdatabasen Research Professional

I Research Professional finns de allra flesta internationella och nationella forskningsfinansiärers utlysningar. Få full koll på alla lämpliga medel genom att skräddarsy en sökning utifrån ditt specifika forskningsområde och var du befinner dig i karriären. Kontakta grantsoffice@liu.se om du behöver hjälp!

Kontakta Grants Office om du ska söka EU-medel

Kontakta grantsoffice@liu.se om du planerar att söka forskningsmedel från EU-kommissionen (Horizon 2020), eller ska göra en större mer komplex ansökan till en nationell finansiär. Läs gärna igenom vår guide för EU-finansiering. Vi hjälper dig göra det bästa av din ansökan, och guidar dig igenom processen. Här på vår hemsida finns mer information om vilken typ av stöd vi på Grants Office kan erbjuda.

Användbara länkar
 Sidansvarig: tove.kvarnstrom@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-04-06