Göm menyn

Utbildning

Ta hjälp av en pedagogisk utvecklare

Från och med 2021 så har vi valt ett nytt upplägg för utbildning kring digital examination. För avdelningar som vill börja med digital examination eller utveckla sina digitala examinationer så görs detta via Didacticums funktion "Ta hjälp av en pedagogisk utvecklare". På det sättet kan vi bättre svara upp kring behoven och förutsättningarna för just er examination och stötta processen att omarbeta en examination till ett digitalt format med de möjligheter och begränsningar det kan innebära. Läs mer om Ta hjälp av en pedagogisk utvecklare och kontakta didacticum@liu.se för att påbörja arbetet kring digital examination.

Utbildningar 2021

Utbildningarna ges nu av våra IT-utbildare. Läs mer på deras sidor.

Drop-in

Drop-in på onsdagar utgår till förmån för deltagande på IT-utbildarnas drop-in på fredagar: Läs mer om IT-utbildarnas drop-in

Nytt i WISEflow: webinarie om nyheter efter release

Första fredagen i mars och oktober släpps nya versioner av WISEflow och för att ni som redan har gått utbildningar inte ska behöva gå en hel utbildning igen för att få veta vad som är ändrat, så håller vi en genomgång av nyheterna två gånger i samband med varje release. Vi går igenom och visar upp eventuella ändringar i gränssnittet samt eventuella påföljande ändringar av processerna kring digitala examinationer. Ingen föranmälan. Länk till Zoomrummet. Datum för oktober 2021 kommer efter sommaren.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev utkommer cirka två gånger per termin. Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Kunskapsartiklar i Servicewebben

I Servicewebben finns det kunskapsartiklar gällande Wiseflow.

Ytterligare stöd

Förutom dessa aktiviteter finns alltid möjligheten att få support och ställa frågor om LiU:s system för att genomföra digitala examinationer, Wiseflow. Då vänder du dig till kundcenter, helpdesk@liu.se.

Studentinformation

Det finns artiklar i servicewebben som täcker in vad studenter behöver veta inför en digital examination, både i sal och på distans.

 

Kontakt

Projektledning

UllaKarin Sundqvist Nilsson, projektledare

Peter Dalenius, biträdande projektledare

Projektarbetsgrupp

Marie Plantin, FA

Martin Eneling, IT-avdelningen

Anki Saleteg, IT-avdelningen

 

 

 


Sidansvarig: webmaster@liu.se
Senast uppdaterad: 2021-11-17