Göm menyn

Didacticum presenterar sitt utbud för HT-21

Den första mars presenterar Didacticum sitt utbud för HT-21, då öppnar även anmälan till de olika kurserna och aktiviteterna. Välkommen att delta vid digitalt fika för att mingla, få information och ställa dina frågor. Här berättar rektor Jan-Ingvar Jönsson varför han tycker att du bör delta i Didacticums aktiviteter.

Se och hör vår rektor Jan-Ingvar Jönsson berätta om hur Didacticum kan hjälpa dig som är lärare i din pedagogiska utveckling!
(foto: Per Nibell)

Mingla med oss 1 mars

- LiU har många engagerade lärare och därför tycker vi på Didacticum att är det extra roligt att erbjuda olika former av kompetensutveckling som ökar er kompetens ytterligare, säger Gunvor Larsson Torstensson, föreståndare på Didacitcum.

Den 1 mars är hela utbudet för höstterminen klart, informationen kommer att finnas på Insidan och där hittar du även anmälningsformulär.

Eftersom det inte är möjligt att ses på plan 5 i studenthuset så är du istället välkommen att fika med Didacticum digitalt. Didacticums föreståndare m.fl. kommer att finnas på plats och berätta om vad som erbjuds i höst. Droppa in och och säg hej, ställ dina frågor eller berätta om dina önskemål inför kommande aktiviteter. Glass får du tyvärr fixa själv denna gång.

Drop-In fika sker i Zoom 1 mars mellan klockan 15.00-16.00.

>> Länk till Drop-In fika

Kom i håg att anmäla dig till Pedagogikdagen

Den 17 mars arrangerar Didacticum årets Pedagogikdag. Anmälan är öppen till och med 12 mars. Välkommen!


2021-02-19
Sidansvarig: didacticum@liu.se
Senast uppdaterad: 2021-02-23