Göm menyn

HR - Personal

Välkommen till sidorna som handlar om din anställning här på Linköpings universitet. Här finns samlad information som rör din anställning, lön och arbetsmiljö med mera.

HR-avdelningen driver utvecklingen av och ger professionellt stöd inom strategisk kompetensförsörjning och förändringshantering på individ-, grupp- och organisationsnivå för hela universitetet.

Personal


 


Nyheter från HR-avdelningen

Nytt statligt ramavtal för bildskärmsglasögon

Det nya avtalet börjar gälla från och med den 1 april 2019 med Specsavers som optiker.

Ny på jobbet?

Att vara ny på jobbet kan kännas rätt förvirrande den första tiden. För att underlätta för dig har vi tagit fram en "portalsida" där vi har samlat bra, matnyttig information som vi tror att du kan ha nytta av. Klicka på länken "Ny på jobbet" i menyn till vänster. Välkommen till Linköpings universitet!

Verktygslådan för ledar- och medarbetarskap

HR-avdelningen har tagit fram en verktygslåda som innehåller enkla, kortfattade och användbara verktyg som chefer, ledare och medarbetare kan använda och ha nytta av i sitt arbete.​ Vad innehåller den? Råd och tips kring att sätta mål, hur du kan jobba med feedback, förslag på olika typer av möten du kan hålla och lite om konflikthantering m.m.

Bild: Fysikhuset

Påminnelse till nyanställda

Träffa andra nyanställda, möt delar av universitetsledningen och få en övergripande orientering om LiU. Anmäl dig till introduktionsdagen i april, senast 21 mars.

 

Läs fler HR-nyheter

 


 

kontakta oss

HR-avdelningen


BESÖKSADRESS

Campus Valla
D-huset, plan 3


Postadress

Linköpings universitet
HR-enheten alt.
Löne- och HR-systemenheten
581 83 Linköping
 

CV-mall

Till CV-mallen


Relaterad information

Personalföreningar

Personalorganisationer

Samverkansavtal


Beslutsordning (pdf)

Avtal
 

Linkedin

Du vet väl om att Linköpings universitet har en Linkedin-sida? Följ den gärna, gilla och dela nyheter och lediga jobb med dem i ditt nätverk!

Logga Linkedin

Lediga jobb

Knapp lediga jobb


Sidansvarig: pia.rundgren@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-04-02