Göm menyn

HR - Personal

Välkommen till sidorna som handlar om din anställning här på Linköpings universitet. Här finns samlad information som rör din anställning, lön och arbetsmiljö med mera.

HR-avdelningen driver utvecklingen av och ger professionellt stöd inom strategisk kompetensförsörjning och förändringshantering på individ-, grupp- och organisationsnivå för hela universitetet.

Personal


 


Nyheter från HR-avdelningen

Nytt anställningsavtal för dem med ny placering

De som är berörda av verksamhetsförändringen, som träder i kraft den 1/1, och av effektiviseringsutredningen kommer att få nya anställningsavtal under januari och februari.

Prisregn på chefsdagen

Det var ovanligt många som fick komma upp på scenen när pris för bästa ledare och bästa team traditionsenligt delades ut under chefsdagen. Juryn hade svårt att välja bland många och bra nomineringar.

Nyttja årets friskvårdsbidrag

Anställda vid LiU har, enligt villkorsavtalet, rätt till ett friskvårdsbidrag på 2 000 kr/år. Det är en personalförmån som fler än hälften av alla medarbetare tar del av årligen. Har du nyttjat bidraget i år?

Utvecklingsprogram för doktorander

Nu kan du som är doktorand anmäla dig till 2020 års utvecklingsprogram. Programmet ger dig verktyg att klara forskarstudierna på bästa sätt. Du ska kunna prestera väl och samtidigt må bra.

 

Läs fler HR-nyheter

 


 

kontakta oss

HR-avdelningen


BESÖKSADRESS

Campus Valla
D-huset, plan 3


Postadress

Linköpings universitet
HR-enheten alt.
Löne- och HR-systemenheten
581 83 Linköping
 

CV-mall

Till CV-mallen


Relaterad information

Personalföreningar

Personalorganisationer

Samverkansavtal


Beslutsordning (pdf)

Avtal
 

Linkedin

Du vet väl om att Linköpings universitet har en Linkedin-sida? Följ den gärna, gilla och dela nyheter och lediga jobb med dem i ditt nätverk!

Logga Linkedin

Lediga jobb

Knapp lediga jobb


Sidansvarig: pia.rundgren@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-12-05