Göm menyn

HR - Personal

Välkommen till sidorna som handlar om din anställning här på Linköpings universitet. Här finns samlad information som rör din anställning, lön och arbetsmiljö med mera.

HR-avdelningen driver utvecklingen av och ger professionellt stöd inom strategisk kompetensförsörjning och förändringshantering på individ-, grupp- och organisationsnivå för hela universitetet.

Personal


 


Nyheter från HR-avdelningen

Nyttja årets friskvårdsbidrag

Anställda vid LiU har, enligt villkorsavtalet, rätt till ett friskvårdsbidrag på 2 000 kr/år. Det är en personalförmån som fler än hälften av alla medarbetare tar del av årligen. Har du nyttjat bidraget i år?

Utvecklingsprogram för doktorander

Nu kan du som är doktorand anmäla dig till 2020 års utvecklingsprogram. Programmet ger dig verktyg att klara forskarstudierna på bästa sätt. Du ska kunna prestera väl och samtidigt må bra.

LiU söker ny rektor

Ett av de viktigaste och mest spännande uppdragen i Sverige ska nu tillsättas – Linköpings universitet söker ny rektor. Nu finns kungörelsen annonserad!

Bästa chef/ledare och team

Har du en chef eller ledare som borde få ett pris för sitt goda ledarskap? Arbetar du i eller med ett team, som du tycker borde få uppskattning? Under perioden 7-25 oktober har du möjlighet att nominera LiU:s bästa ledare och bästa team.

 

Läs fler HR-nyheter

 


 

kontakta oss

HR-avdelningen


BESÖKSADRESS

Campus Valla
D-huset, plan 3


Postadress

Linköpings universitet
HR-enheten alt.
Löne- och HR-systemenheten
581 83 Linköping
 

CV-mall

Till CV-mallen


Relaterad information

Personalföreningar

Personalorganisationer

Samverkansavtal


Beslutsordning (pdf)

Avtal
 

Linkedin

Du vet väl om att Linköpings universitet har en Linkedin-sida? Följ den gärna, gilla och dela nyheter och lediga jobb med dem i ditt nätverk!

Logga Linkedin

Lediga jobb

Knapp lediga jobb


Sidansvarig: pia.rundgren@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-11-11