Göm menyn

HR - Personal

Välkommen till sidorna som handlar om din anställning här på Linköpings universitet. Här finns samlad information som rör din anställning, lön och arbetsmiljö med mera.

HR-avdelningen driver utvecklingen av och ger professionellt stöd inom strategisk kompetensförsörjning och förändringshantering på individ-, grupp- och organisationsnivå för hela universitetet.

Personal


 


Nyheter från HR-avdelningen

Nytt år och höjt friskvårdsbidrag

Från och med 2021 höjs friskvårdsbidraget från 2 000 kr till 2 500 kr och nu kan du nyttja alla friskvårdsaktiviteter som Skatteverket godkänner. Hur kan du använda bidraget i pandemitider?

Sabrina Thelander är LiU:s bästa chef och ledare

I dag delades 2020 års Chef- och ledarpris, Teampris och ett hedersomnämnande till Teampriset, ut under den digitala chefdagen. Det blev en något annorlunda prisutdelning än vanligt, men glädjen gick inte att ta miste på.

Du nyttjar väl ditt friskvårdsbidrag?

I juni höjdes friskvårdsbidraget tillfälligt till 3 000 kr under 2020, som ett tack för en arbetsintensiv corona-vår. Du kommer väl ihåg att nyttja det innan årets slut?

 

Läs fler HR-nyheter

 


 

kontakta oss

HR-avdelningen


BESÖKSADRESS

Campus Valla
D-huset, plan 3


Postadress

Linköpings universitet
HR-enheten alt.
Löne- och HR-systemenheten
581 83 Linköping
 

CV-mall

Till CV-mallen


Relaterad information

Personalföreningar

Personalorganisationer

Samverkansavtal


Beslutsordning (pdf)

Avtal
 

Linkedin

Du vet väl om att Linköpings universitet har en Linkedin-sida? Följ den gärna, gilla och dela nyheter och lediga jobb med dem i ditt nätverk!

Logga Linkedin

Lediga jobb

Knapp lediga jobb


Sidansvarig: pia.rundgren@liu.se
Senast uppdaterad: 2021-01-18