Göm menyn

HR - Personal

Välkommen till sidorna som handlar om din anställning här på Linköpings universitet. Här finns samlad information som rör din anställning, lön och arbetsmiljö med mera.

HR-avdelningen driver utvecklingen av och ger professionellt stöd inom strategisk kompetensförsörjning och förändringshantering på individ-, grupp- och organisationsnivå för hela universitetet.

Personal


 


Nyheter från HR-avdelningen

Mer friskvård som tack

Med en gåva, i form av ett tillskott till friskvårdsbidraget, vill LiU rikta ett varmt och innerligt tack till dig för dina insatser under denna omtumlande vårtermin.

Jourlinje för råd och stöd kring skadligt bruk

Skadligt bruk av alkohol, läkemedel, spel och droger kan öka när våra rutiner förändras. Om du känner oro för din egen, eller någon annans, självmedicinering finns stöd att få snabbt. Du får vara anonym.

Coronaviruset - så agerar LiU

Till webbsidan om coronaviruset och hur LiU agerar. På sidan samlar vi löpande information, nyhetsuppdateringar, beslut och frågor och svar som anställda och studenter behöver känna till. Håll dig uppdaterad!

 

Läs fler HR-nyheter

 


 

kontakta oss

HR-avdelningen


BESÖKSADRESS

Campus Valla
D-huset, plan 3


Postadress

Linköpings universitet
HR-enheten alt.
Löne- och HR-systemenheten
581 83 Linköping
 

CV-mall

Till CV-mallen


Relaterad information

Personalföreningar

Personalorganisationer

Samverkansavtal


Beslutsordning (pdf)

Avtal
 

Linkedin

Du vet väl om att Linköpings universitet har en Linkedin-sida? Följ den gärna, gilla och dela nyheter och lediga jobb med dem i ditt nätverk!

Logga Linkedin

Lediga jobb

Knapp lediga jobb


Sidansvarig: pia.rundgren@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-06-16