Göm menyn

HR - Personal

Välkommen till sidorna som handlar om din anställning här på Linköpings universitet. Här finns samlad information som rör din anställning, lön och arbetsmiljö med mera.

HR-avdelningen driver utvecklingen av och ger professionellt stöd inom strategisk kompetensförsörjning och förändringshantering på individ-, grupp- och organisationsnivå för hela universitetet.

Personal


 


Nyheter från HR-avdelningen

Höstens lönerevision

På grund av coronapandemin har parterna inom industriavtalet, som sätter riktmärket för löneökningsnivån i Sverige, beslutat att skjuta upp sina löneavtalsförhandlingar. Det påverkar även lönerevisionen vid LiU.

Nominera till chefs- och ledarpriset och teampriset

Har du en chef eller ledare som borde få ett pris för sitt goda ledarskap? Arbetar du i eller med ett team, som du tycker borde få uppskattning? Sista datum för att nominera är tisdag 27 oktober!

HR digitaliserar blanketter

Nu digitaliserar vi blanketterna ”Återtag - semester” och ”Egen uppsägning”. Det betyder att du från och med den 1 oktober loggar in i Primulas webbrapportering om du vill göra en anmälan som rör något av dessa ärenden.

 

Läs fler HR-nyheter

 


 

kontakta oss

HR-avdelningen


BESÖKSADRESS

Campus Valla
D-huset, plan 3


Postadress

Linköpings universitet
HR-enheten alt.
Löne- och HR-systemenheten
581 83 Linköping
 

CV-mall

Till CV-mallen


Relaterad information

Personalföreningar

Personalorganisationer

Samverkansavtal


Beslutsordning (pdf)

Avtal
 

Linkedin

Du vet väl om att Linköpings universitet har en Linkedin-sida? Följ den gärna, gilla och dela nyheter och lediga jobb med dem i ditt nätverk!

Logga Linkedin

Lediga jobb

Knapp lediga jobb


Sidansvarig: pia.rundgren@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-10-14